آنزیم مشتق شده از آلفا آمیلاز برای حذف عوامل آهار گیری مبتنی بر نشاسته و مخلوط آنها (PVA، CMC، آکریلات).
دامنه کاربرد
AMILASE FREDA NUEVO به طور انتخابی روی نشاسته ها کار می کند و آنها را به محصولات محلول (دکسترین ها، قندها و غیره) تجزیه می کند.
AMILASE FREDA NUEVO حداکثر فعالیت خود را در دمای 70 درجه سانتی گراد دارد که آن را برای کار در سرما با پدبچ یا در حالت رمق کشی در دمای 60-70 درجه سانتی گراد بسیار مناسب می کند.
کاهش سایز پارچه با نشاسته و ترکیبات آن به روش های زیر:
الف)رمق کشی در dye back، jet، jigger(در این مورد AMILASE AT NUEVO مناسب ترین است).
ب)غیرمداوم . فرآیندهای پدبچ. همچنین به طورپیوسته با رول پد و امکان پذیر است، اگرچه بهتر است از آنزیم پایدارتر در برابر حرارت مانند AMILASE AT NUEVO استفاده کنید.
خصوصیات
شکل ظاهری: مایع قهوه ای تیره با بوی مشخص.
خصوصیات شیمیایی: آنزیم آلفا آمیلاز باکتریایی.
انحلال: آب سرد به هر نسبت.
کاربرد
pH: حداکثر بازده در pH 6 تا 6.5.
دما: حداکثر بازده در 60 – 70 ºC.
ثبات
آب سخت: یون های کلسیم به فعالیت آنزیم کمک می کنند.
اسیدها: تا pH 5.5.
قلیاها: فعالیت آن کاهش می یابد. از 8pH تا 8.5 مناسب است.
الکترولیت ها: حضور نمک باعث افزایش کارایی آنزیم می شود.
فلزات: یون های مس و آهن برای آنزیم ها سمی هستند.
سازگاری
عامل مرطوب کننده غیر یونی: به طور کلی بسیار خوب است.
عامل مرطوب کننده آنیونی: برخی از محصولات می توانند فعالیت آنزیم را کاهش دهند.
لطفاً با بیان دیدگاه و ثبت امتیاز خود برای این محصول، خریداران دیگر را در انتخاب بهتر یاری نمایید